Neodolatelně čokoládový a zároveň mimořádně výživný krém obohacený o vysoce prospěšné látky červené řepy. Výborný je na palačinky, lívance, toasty, sušenky i do snídaňové kaše. Všechny obsažené suroviny jsou BIO certifikované a 100% přírodní. Upozornění: Dodávka tohoto zboží se může pár dnů zpozdit. [ https://bewit.love/source/joska-salek-kategorie.png .(Rekordman Josef Šálek doporučuje) ] Celý popis
Neodolatelně čokoládový krém obohacený o vysoce prospěšné látky červené řepy - to je naše BEWITELLA CLASSIC. Díky 100% přírodnímu složení a vyváženému poměru RAW kakaových bobů, přírodních sladidel, lněného proteinu a dalších živinami nabitých, BIO certifikovaných superpotravin je krásně krémová, tak akorát sladká a zároveň mimořádně výživná.
Výborná je na palačinky, lívance, toasty a sušenky. Vmíchat si ji můžete i do snídaňové kaše a dalších pokrmů. Jednoduše všude, kde je její jedinečná chuť žádoucí.
https://youtube.com/shorts/VnDslYTl_KQ
Základní složkou Bewitell jsou 100% přírodní BIO RAW fermentované nepražené kakaové boby. Po samotném sušení na slunci se tyto kakaové boby zbavují slupek a drtí se na nibsy. Ty se následně i s ostatními surovinami melou na jednotnou hmotu – výslednou Bewitellu, a to dosud tím nejšetrnějším způsobem.
Samotné nepražené kakaové boby jsou významným zdrojem nejen širokého spektra vitaminů, minerálů a cenných fytonutrientů, ale také jakostního kakaového másla, rostlinných proteinů a účinných antioxidantů. Mimo to jsou takto kvalitní kakaové boby nejlepším přírodním zdrojem velkého množství lehce stravitelného hořčíku a potřebné organické síry.
Šetrné zacházení, 100% přírodní suroviny a nízké teploty zpracování. To je kombinace, při které si Bewitella zachovává maximální množství vitálních enzymů = je stále živá.
Důkazem této živosti mohou být i mírné enzymatické změny textury a vůně. A to přesto, že složení Bewitell je zcela neměnné… I ve volné přírodě jsou tyto změny zcela přirozené a žádané.
Abychom dodrželi zásady RAW výrobku, vynechává se během výroby takzvaná temperace. Ta zpravidla probíhá při teplotách kolem 47 °C a více. Kakaové a bambucké máslo pak přirozeně vytváří poměrně stabilní ostrohranné krystalky a částečně uvolněný tuk může vyvstávat na povrch výrobku = vzniká patina.
Výrobky BEWIT® BEWITELLA splňují veškeré RAW zásady – s tou nejšetrnější technologií současnosti regulujeme teplotu výrobního procesu tak, aby nepřesáhla 42 °C. Tím zabraňujeme ztrátám cenných, tepelně labilních látek a přirozeně obsažených enzymů = zbytečně neznehodnocujeme výsledný produkt.
Složení: BIO RAW Kakaové boby (33 %), BIO Sušená třtinová šťáva, BIO Slunečnicový olej, BIO Bambucké máslo, BIO RAW Rohovník obecný (Karob), BIO Rohovník obecný (Karob) pražený, BIO Řepa červená, BIO Lněný protein, BIO RAW Konopné semínko.