Zařaďte lahodné BIO kakaové máslo do teplé i studené kuchyně. Prospěje vašemu zdraví a navíc potěší také svou vytříbenou chutí. Chuť: jemná, kakaová, přirozeně nasládlá Celý popis
Přidejte BIO kakaové máslo ke svým oblíbeným superpotravinám – využijete ho nejen ve studené, ale i teplé kuchyni.
Díky své jemné chuti a odolnosti vůči vysokým teplotám se hodí na vaření, smažení či pečení mnoha sladkých a slaných pokrmů.
Pár nastrouhaných hoblinek a šmahem vykouzlíte superprémiovou domácí čokoládu, kaši, zmrzlinu nebo lahodný dezert.
Užijte si tuto výživnou pochoutku z Peru vyrobenou lisováním čerstvých pražených kakaových bobů BIO kvality.
Přirozený zdroj vitamínů, minerálů a dalších tělu prospěšných látek.
Objevte tuto dlouhotrvající slast, která se pomalu rozplývá na jazyku.
100% čisté, lahodné a BIO
Z pravého peruánského kakaa
Zdroj hodnotných rostlinných tuků, antioxidantů, vitamínů a minerálů
Nula soli a cukru
Příjemná kakaová vůně
Vydrží teploty do 200°C a nepřepaluje se
Potěší i vegany a milovníky BIO produktů
Zpestří zdravou stravu a přírodní kosmetiku
V pokojové teplotě do 28 stupňů Celsia má BIO kakaové máslo tuhou konzistenci – při správném skladování na tmavém, chladném a suchém místě se dá jednoduše zpracovat krájením či strouháním.
[zeme_puvodu]
BIO kakaové máslo (//Theobroma cacao//)