S naší lněnou moukou hravě navýšíte nutriční hodnotu oblíbených smoothie, snídaňových kaší, pudinků, pečených i nepečených dezertů. Perfektní je i na zahušťování. [ https://res.cloudinary.com/dheoyhklr/image/upload/v1715863754/guinnessuv-rekord/joska-salek-kategorie-rekord.png .(Rekordman Josef Šálek doporučuje) ] Celý popis
Experimentujete rádi s méně tradičními moukami?
Objevte mimořádné vlastnosti lněné mouky BEWIT LINSEED FLOUR, kterou si vyrábíme sami šetrnou technologií.
Díky vysokému stupni vymletí je krásně jemná a lehká.
Disponuje nevýraznou chutí s jemně oříškovým nádechem.
Ve vodě i rostlinném mléce postupně houstne a gelovatí.
Přidat ji můžete jak do sladkých, tak slaných pokrmů.
Velmi snadno si z ní připravíte pudinky i kaše, které rozhodně zasytí.
Při zahušťování omáček a polévek lněnou mouku nejprve důkladně rozmíchejte ve studené vodě.
Do dezertů, smoothie a kaší přidejte množství lněné mouky, které je nezbytné pro dosažení požadované konzistence.
Při přípravě pudinku smíchejte 50g lněné mouky s 250ml vody či rostlinného mléka a směs mírně zahřívejte dokud nezhoustne do požadované konzistence.
Vyrobeno v České republice.
BIO lněná mouka získaná mletím lněných výlisků.