Sušená třtinová šťáva, známá také jako Rapadura či Panela, je vynikajícím, 100% přírodním sladidlem s příjemným medově-ovocným nádechem. Osladit si sní můžete kaše, jogurty, pudinky a RAW dezerty. Je vhodná i na pečení a vaření. [ https://res.cloudinary.com/dheoyhklr/image/upload/v1715863754/guinnessuv-rekord/joska-salek-kategorie-rekord.png .(Rekordman Josef Šálek doporučuje) ] Celý popis
Sušená třtinová šťáva, známá také jako Rapadura či Panela, je vynikajícím, 100% přírodním sladidlem. Díky tradičnímu způsobu získávání a vynechání procesu rafinace si zachovává maximální množství všech tělu prospěšných látek, bohatou karamelovou barvu a tolik příjemný medově-ovocný nádech. Osladit si s ní můžete kaše, jogurty, pudinky a RAW dezerty. Je vhodná i na pečení a vaření.
Vynikající a 100% přírodní sladidlo Karamelová barva, přirozeně sladká chuť, medově-ovocný nádech Tradiční způsob výroby, vynechání rafinace Vitamíny, minerály a další tělu prospěšné látky Studená kuchyně, pečení a vaření
Dle dochovaných písemností je zřejmé, že byla třtinová šťáva oblíbeným sladidlem již v období 8 000 let před našim letopočtem. Přestože byla zprvu pouze planě rostoucí rostlinou, vzhledem k tolik výjimečné chuti byla velmi rychle domestikována a zpracovávána na její snadno skladovatelnou formu, sušenou třtinovou šťávu.
Sušená třtinová šťáva je 100% přírodním sladidlem. Třtina, ze které je rapadura získávána, roste přirozeně a bez lidského zásahu, jako je přihnojování či jiné chemické ošetření. Díky tradičnímu způsobu zpracování a vynechání procesu rafinace si zachovává maximální množství vitamínů, minerálů a dalších tělu prospěšných látek.
Sušená třtinová šťáva, známá také jako Rapadura či Panela disponuje bohatě karamelovou barvou a přirozeně sladkou chutí s příjemným medově-ovocným nádechem. Osladit si sní můžete kaše, jogurty, pudinky a RAW dezerty.
Je vhodná i na pečení a vaření.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Indie